21 February 2012

Wilt Chamberlain scores 100 points

By p@p@donk   Posted at  2:53 PM   Αφιερώματα No comments

Σε λίγες μέρες από σήμερα και πιο συγκεκριμένα στις 2 Μαρτίου συμπληρώνονται 50 χρόνια από το μυθικό βράδυ που ο Wilt Chamberlain σκόραρε 100 points στον αγώνα με αντίπαλο τους New York Knicks όπου οι Sixers επικράτησαν με σκορ 169-147. Με αφορμή λοιπόν αυτή την επέτειο αποφασίσαμε σήμερα να θυμηθούμε τον πρώτο , από τους μόνο 2 τίτλους, που κατέκτησε ο Big Dipper με την ομάδα της Philadelphia εξορκίζοντας την κατάρα των Celtics του αντίπαλου δέους Bill Russell. Έτσι λοιπόν πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το δεύτερο ημίχρονο του 4ου Τελικού της Ανατολής του 1967. Παρά την ήττα στον συγκεκριμένο αγώνα  η ομάδα του Wilt προκρίθηκε στους Τελικούς όπου επιβλήθηκε με σχετική ευκολία των San Francisco Warriors με 4-2.


 Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα αφιέρωμα στους 76ers εκείνης της χρονιάς.


O Wilt έπρεπε να περιμένει 5 χρόνια για να κατακτήσει τον δεύτερό του τίτλο αυτή τη φορά μα τα χρώματα των Los Angeles Lakers και την συμπαράσταση του Jerry West, υπό την τεχνική καθοδήγηση ενός ανθρώπου που είχε δοξαστεί με τη  φανέλα των Celtics του Bill Sherman. Στους Τελικούς εκείνης της χρονιάς εκείνης της χρονιάς επιβλήθηκαν των New York Knicks με 4-1 επικρατώντας στο κρίσιμο 5ο παιχνίδι με 114-100


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα αφιέρωμα στη ζωή και στην καριέρα του μεγαλύτερου σκόρερ στην Ιστορία του αθλήματος.

About the Author

Sports is about having Fun. Keep that in Mind
View all posts by: Joga Sportivo

0 σχόλια:

Back to top ↑
Connect with Us

    Market Moves

    About Me

    p@p@donk 2011. Powered by Blogger.

    Translate

© 2013 Joga Sportivo. WP Mythemeshop Converted by BloggerTheme9
Blogger templates. | Distributed by Rocking Templates Proudly Powered by Blogger.