25 February 2012

Thunder Vs Lakers and Heat Vs Knicks

By p@p@donk   Posted at  12:57 AM   NBA 2 comments

Για σήμερα επιλέξαμε 2 αγώνες έναν από την Δύση και έναν από την ανατολή. Ξεκινάμε με την αναμέτρηση των Thunder με τους Lakers και την κόντρα του Kevin Durant με τον Kobe Bryant. Δυστυχώς το παιχνίδι από πλευράς θεάματος ήταν απογοητευτικό και δεν κρίθηκε στην μονομαχία των δύο superstar αλλά ούτε στην κυριαρχία της Front line των Lakers επί αυτής των OCT. Το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει το δίδυμο των Ibaka, Perkins είναι αυτή την στιγμή και πιθανότητα θα παραμείνει για όλη την χρονιά και η μεγάλη αδυναμία αυτής της ενθουσιώδους ομάδας. Από την άλλη πλευρά όσο και ο Kobe - προσπαθώντας να καλύψει τις δικές του αδυναμίες - συνεχίζει να επιζητεί την ανταλλαγή του Gasol, η δύναμη πυρός των  φετινών Lakers δεν είναι άλλη από το δίδυμο του Pau με τον Andre Bynum. Οι Twin Towers του L.A. προσπαθούν και είναι επιβλητικοί χαρίζοντας στην ομάδα τους νίκες καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στην νίκη αυτή των Thunder επί των Lakers με σκορ 100-85 κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η αδυναμία του L.A. να μαρκάρει στην περιφέρεια και η άνεση με την οποία η τριάδα των Durant -Westbrook - Harden σκόραρε συνολικά 68 πόντους. Οι Thunder δείχνουν αυτή την στιγμή ως η κυρίαρχη δύναμη στη δύση και φαντάζουν ως το ακλόνητο φαβορί για την περιφέρειά τους. Από την άλλη οι Lakers πρέπει πρώτα να "καθαρίσουν" τα αποδυτήρια και 'επειτα να αρχίσουν να κοιτούν τις προοπτικές τίτλου.


Από την ανατολική πλευρά έχουμε τον αγώνα των Heat με τους Knicks. Την αναμέτρηση μεταξύ της κορυφαίας γραμμής guard που έχει δει το NBA την τελευταία 20ετια των Lebron, Wayde αντιμέτωποι με την τρέλα της εποχής το φαινόμενο της Linsanity. Όπως ήτανε φυσικό το παραμύθι της σταχτοπούτας έλαβε άδοξο τέλος στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι Heat έφτασαν σε μια πολύ εύκολη επικράτηση με σκορ 102-88 συνεχίζοντας το σερί τους με διψήφιες επικρατήσεις. Δεν ξέρω αν η εμφάνιση αυτή του Lin βάζει τέλος στην φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει εδώ και 1 μήνα αλλά το 1/11 fgs του λέει πολλά για την δυνατότητα του ιδίου να οδηγήσει μια ομάδα ως διεκδικήτρια του τίτλου. από την άλλη πλευρά οι Big - 3 του Miami σκόραραν 67 πόντους και οδήγησαν την ομάδα τους σε μια πολύ εύκολη νίκη με τελικό σκορ 102-88. Το Miami συνεχίζει να εντυπωσιάζει και δεν βλέπω καμιά άλλη ομάδα, πλην των Chicago Bulls που μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια από την Ανατολική Περιφέρεια. Βέβαια τα Trades της τελευταίας στιγμής πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Ας περιμένουμε προς το παρόν και ας απολαύσουμε την δράση.


About the Author

Sports is about having Fun. Keep that in Mind
View all posts by: Joga Sportivo

2 comments:

  1. Ο Kobe θα δείξει στα play-off ποιος είναι ο κλαυτερος παίχτης στον κόσμο

    ReplyDelete
  2. @ Anonymos Αν και πιστεύω ότι η εποχή της κυριαρχίας του ανήκει στο παρελθόν, εύχομαι να το κάνει ώστε να δούμε πολύ ενδιαφέρουσες σειρές. Τόσο στη Δύση όσο και στην Ανατολή γιατί εκ πρώτης όψεως τα φετινά Playoff δείχνουν να έχουν μεγάλα και ακλόνητα φαβορί

    ReplyDelete

Back to top ↑
Connect with Us

    Market Moves

    About Me

    p@p@donk 2011. Powered by Blogger.

    Translate

© 2013 Joga Sportivo. WP Mythemeshop Converted by BloggerTheme9
Blogger templates. | Distributed by Rocking Templates Proudly Powered by Blogger.