06 June 2012

Ανάλυση και Στοιχηματικές Προτάσεις του Euro 2012

By Unknown   Posted at  8:04 PM   EURO 2012 No comments


Μιας και είμαστε μια ανάσα πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας θα κάνουμε μια ανάλυση των Ομίλων και θα προχωρήσουμε σε κάποιες Στοιχηματικές προτάσεις ανάλογα με τις πιθανές διασταυρώσεις, αλλά και τις δικές μας εκτιμήσεις.



Ξεκινάμε λοιπόν από τον 1ο Όμιλο όπου θα αγωνιστεί και η δική μας Εθνική Ομάδα.


Στον λιγότερο ανταγωνιστικό όμιλο της διοργάνωσης βρέθηκε η Εθνική μας και οι πιθανότητες να προκριθεί είναι αρκετές. Ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει αν και εκ πρώτης όψεως ένα μικρό πλεονέκτημα για την πρόκριση φαίνεται να το έχει η ομάδα της Ρωσσίας. Η ταχύτητα που διακρίνει το παιχνίδι της αλλά και η ικανότητα αρκετών παιχτών της στο ένας εναντίον ενός την καθιστούν ικανή να διασπάσει κλειστές άμυνες, ενώ μπορεί να εκθέσει οποιονδήποτε αντίπαλο αν βρει χώρους και χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Εν αντιθέσει με την πλειάδα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που διαθέτει από το κέντρο και μπροστά η αμυντική της γραμμή είναι και η "Αχίλλειος πτέρνα" αυτής της ομάδας και σε μεγάλες διοργανώσεις αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
Το γεγονός ότι ξεκινάει τους αγώνες με αντίπαλο την Τσεχία - την πλέον αδύναμη ομάδα του Ομίλου κατά την γνώμη μας - της δίνει αυτομάτως προβάδισμα για την πρόκριση.

Από 'κει και πέρα Πολωνία και Ελλάδα θα διεκδικήσουνε την πρόκριση στην Φάση των "8" και εξ αυτού το εναρκτήριο παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από καθοριστικό. Εαν υπάρξει νικητής τότε αυτόματα παίρνει και τεράστιο προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση.
Όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Ελληνική Ομάδα μπορεί να προχωρήσει δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το γεγονός ότι ΠΑΝΤΟΤΕ σε κάθε μεγάλη διοργάνωση ο Αμφιτρύωνας της περνούσε την επόμενη φάση και επειδή η Ουκρανική ομάδα δείχνει παντελώς αδύναμη να το κάνει θα στηρίξουμε στοιχηματικά τους Πολωνούς.

Εκτίμηση: Ρωσσία - Πολωνία για Πρόκριση με την Ρωσσία 1η.

2ος Όμιλος.


Ο όμιλος που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και την προσοχή όλων των φιλάθλων. Η ταυτόχρονη παρουσία της Γερμανίας, Ολλανδίας και Πορτογαλιας υπόσχεται εξαιρετικές αναμετρήσεις και πλούσιο θέαμα. Η γνώμη μας είναι ότι ο συγκεκριμένος όμιλος θα μας δώσει και 1 εκ των 2 φιναλιστ της διοργάνωσης.
Η Γερμανία με την Ολλανδία έχουν σαφέστατα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ενώ οι Πορτογάλοι θα προσπαθήσουνε να εκμεταλλευτούνε οποιαδήποτε ευκαιρία και να μπούνε σφήνα ανάμεσα στους δύο. Το γεγονός ότι στην φάση των "8" διασταυρώνονται με τον 1ο Όμιλο έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία καθώς μια τυχόν πρόκριση από εδώ ισοδυναμεί - κατά 90% - και με πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Εκτίμηση : Γερμανία - Ολλανδία για Πρόκριση με την Ολλανδία 1η.

3ος Όμιλος.


Εδώ δεσπόζει η παρουσία των Πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου Ισπανών. Το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης είτε εύκολα είτε δύσκολα θα περάσει από τον όμιλο και θα αφήσει πίσω του Ιταλούς και Κροάτες να παλέψουνε για την δεύτερη θέση. Τα σκάνδαλα αλλά και οι τραυματισμοί που πλήττουν τους Ιταλούς πιθανότατα να τους συσπειρώσουνε και να αποδείξουνε για 3η φορά - μετά το 1982 και το 2006 - ότι τέτοιου είδους καταστάσεις τους κάνουν δυνατότερους και επικίνδυνους. Οι Κροάτες από την πλευρά τους έχουνε μια πολλή τεχνική ομάδα η οποία όμως δείχνει να μην έχει το "μέταλλο" να αντεπεξέλθει της πίεσης σε οριακές καταστάσεις.

Εκτίμηση: Ισπανία - Ιταλία για Πρόκριση με την Ισπανία 1η.

4ος Όμιλος.


Από αυτόν τον όμιλο πιθανότατα να δούμε και την έκπληξη της διοργάνωσης. Πέραν των 3 τεράστιων φαβορί - Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία - πιστεύουμε ότι η Γαλλία - κατά κύριο λόγο - και η Αγγλία είναι οι μοναδικές ομάδες που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσανε να σπάσουνε αυτή την τριάδα. Οι Γάλλοι έχουν μια πλήρη ομάδα με αρκετές λύσεις και συνδυάζουνε ενθουσιασμό και εμπειρία. Από την άλλη πλευρά οι Άγγλοι για πρώτη φορά πηγαίνουνε σε κάποια διοργάνωση χωρίς να έχουνε βλέψεις για κάτι μεγάλο και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά. Βέβαια οι πάμπολλοι τραυματισμοί αλλά και οι λάθος επιλογές του προπονητικού επιτελείου, κυρίως στο κέντρο της άμυνας τους δημιουργεί αρκετούς πονοκεφάλους.

Εκτίμηση: Γαλλία - Αγγλία για Πρόκριση με την Γαλλία 1η.


Βάσει αυτών των εκτιμήσεων η Φάση των "8" θα έχει την παρακάτω μορφή:

Ολλανδία    -     Πολωνία

Γερμανία     -     Ρωσσία

Ισπανία        -     Αγγλία

Ιταλία           -     Γαλλία

Οπότε από εδώ προκύπτει και η πρώτη μας στοιχηματική πρόταση όσων αφορά την 4αδα της διοργάνωσης η οποία είναι:

Netherlands, Germany, Spain and France to Reach the Semi-Finals.

Στους ημιτελικούς οι παραπάνω 4 ομάδες διασταυρώνονται ως εξής:

Γερμανία     -     Γαλλία

Ολλανδία     -    Ισπανία.

Από εδώ θα έχουμε και τις τελικές μας προτάσεις όσο αφορά τους φιναλιστ του Τελικού αλλά και τον μεγάλο Νικητή της διοργάνωσης.

Επιλογή 1η.

France to reach the Final.

Επιλογή 2η.

Germany Vs Netherlands in the Final


Ο λόγος για τον οποίο δεν ποντάρουμε την Ισπανία έχει να κάνει με την εξάντληση που παρατηρούμε σε αρκετούς παίχτες κλειδιά προεξάρχοντος του Κορυφαίου κεντρικού μέσου της τελευταίας 20ετίας Xavi.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα της ημερομηνίες και της διασταυρώσεις της διοργάνωσης.


Όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ προτείνουμε τους:

Benzema, Ribery, Iniesta, Sneijder  for Best Scorer

About the Author

Sports is about having Fun. Keep that in Mind
View all posts by: Joga Sportivo

0 σχόλια:

Back to top ↑
Connect with Us

    Market Moves

    About Me

    p@p@donk 2011. Powered by Blogger.

    Translate

© 2013 Joga Sportivo. WP Mythemeshop Converted by BloggerTheme9
Blogger templates. | Distributed by Rocking Templates Proudly Powered by Blogger.